Ifitábor Szántódon

2023-01-12

Gyülekezetünk ifjúsága tábort szervezett 2022. 08. 23-28. között Szántódon, összesen 21 fő számára, aminek elsődleges célja a közösségen belüli kapcsolatok erősítése volt. Magyarország kormánya 400 000 forinttal támogatta a tábort.

Minden délelőtt az ifjúságunk egy-egy tagja áhítattal készült a többiek számára, megosztva gondolatait egy igerész kapcsán, közös énekléssel egybekötve. Az áhítatot személyes csendesség követte, amikor mindenkinek volt lehetősége csendben elvonulni bibliát olvasni és imádkozni. A délutánok és esték változatosan teltek. Kedden miután megérkeztünk és elfoglaltuk a szállást egy rövid túrát tettünk egy helyi kilátóhoz. Szerdán megérkezett hozzánk gyülekezetünk elöljárója, Huszti Norbert, aki igei üzenettel készült a számunkra és ezt osztotta meg velünk, közösen énekeltünk, imádkoztunk. Csütörtökön komppal átkeltünk Tihanyba már reggel, ahol egy egész napos túrát tettünk, ami közben mély beszélgetések alakultak ki. Pénteken nap közben sportoltunk és a strandon töltöttünk időt, este pedig Szántódot bejárva egy akadályverseny jellegű csapatépítő játékot játszottunk, aminek során sok közös élménnyel lettünk gazdagabbak.
A csapatra nagyon jó, összekovácsoló hatással volt az együtt eltöltött idő, úgy tapasztaltuk hogy a táborunk elérte célját, nagy áldás volt a számunkra.

Guti Balázs

Ifjúsági vezető